streda 26. júna 2013

FAREBNÝ GRIL PICCOLINO 
– ideálny priateľ na každej dovolenke!

Či už sa tento rok vyberiete na dovolenku do Chorvátska, ako väčšina Slovákov a Čechov, alebo ste dobrodruh a pôjdete stanovať, vezmite si so sebou kamoša! Neodvráva, neunaví sa, len pekne ugriluje to, čo si zažiadate! Farebný gril Piccolino máme v štyroch trendových farbách, takže vaše grilovačky budú oveľa veselšie!



Pri grile sú automaticky pribalené kliešterošt. Veko je smaltované a dokonca je v ňom zabudované zariadenie na reguláciu teploty. Je vhodný na grilovačky pre 4 ľudí, no zároveň je ľahkýspratný, takže vám môže robiť spoločnosť naozaj kdekoľvek!


Gril si môžete zakúpiť v našej kamennej predajni v Námestove alebo v internetovom obchode na www.u-max.sk/grily
Prípadne obetujte pár klikov a zapojte sa do našej aktuálne prebiehajúcej súťaže na Facebooku. Stačí keď kliknete tu, stanete sa našim fanúšikom, budete zdieľať obrázok a do komentu napíšete farbu grilu, ktorý by ste chceli vyhrať. Žrebujeme už 15.7. tak sa ponáhľajte!

Na záver pridávame dva chutné farebné recepty:

ZDRAVÉ ZELENINOVÉ ŠPÍZY
Potrebujete:
Baklažán, cuketu, cibuľu, cherry paradajky, olivový olej, oregáno alebo bazalka, soľ
Postup:
Zeleninu nakrájajte na kocky alebo kolieska a napichajte striedavo na špajdlu alebo ihlu striedavo. Do olivového oleja nasypte oregano alebo bazalku, potrite ním špízy a grilujte.
NÁŠ TIP:
Aby vám zo zeleniny nevytiekla šťava, špízy posoľte až na konci. Zelenina tak nebude mľandravá a špízy budú vyzerať skvelo.


GRILOVANÉ PRSIA V PIKANTNEJ MARINÁDE
Potrebujete:
Kuracie prsia (4ks – podľa počtu osôb)
Mleté biele korenie
Mletú rascu
Grilovacie korenie (1 balenie)
Olivový olej (4 polievkové lyžice)
Paprikovú pastu (1 polievkovú lyžicu)
Horčicu – môže byť pikantná  (1 polievkovú lyžicu)
Cesnak – granulovaný (1 čajovú lyžičku)
Postup:
Prsia ľahko naklepte. Pripravte si marinádu z vyššie uvedených korenín, zalejte ňou kuracie prsia a odložte ich na 8 až 10 hodín do chladničky.
NÁŠ TIP:
Kuracie prsia nechajte pred grilovaním odkvapkať, aby na nich nebolo zbytočne veľa marinády a aby sa nespiekla.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára