pondelok 3. júna 2013

Desí vás množstvo prachu a nečistôt vo vzduchu?
Zaobstarajte si vynikajúcu novinku od Kärcher práve u nás!


V dnešnej dobe sa kladie veľký dôraz na zdravé ovzdušie v uzavretom prostredí, kde zvykneme tráviť veľa času. Na  trhu  sú už istú dobu čističky vzduchu. Do nových domov si montujeme tkz. rekuperáciu vzduchu (spôsob riadeného vetrania budov šetriaceho energiu) pre pocit stále čerstvého vzduchu bez zbytočného vetrania a teda aj vpúšťania prachových častíc či peľu z vonku do interiéru. Snažíme sa teda zabezpečiť si čo najčistejšie ovzdušie mnohými spôsobmi. Dopomôcť k čistote vzduchu vo vnútorných priestoroch by malo aj vysávanie vysávačmi s vodnými filtrami.

Všetkých alergikov a astmatikov sa svojim produktom zaumienila uspokojiť aj spoločnosť Kärcher. Rozhodla sa využiť prirodzenú silu vody a vyvinula tak vysávač nielen so silným sacím výkonom, ale aj prepracovaným systémom filtrácie. Preto je novinkou v našej ponuke čistiacej techniky práve tento vysávač s vodným filtrom Kärcher DS 5.800.

Kúpte si vysávač ešte dnes v našej kamennej predajni v Námestove alebo v internetovom obchode tu !!!

Vysávač pracuje nasledovným spôsobom:
Mikroskopické častice zachytí viacstupňový filtračný systém – vysávané nečistoty a vzduch prechádzajú vodným vírom, potom vzduch prúdi cez umývateľný medzi filter (môžete ho ľahko vyberať a vyčistiť, má dlhú životnosť) – tento zachytí zvyšné čiastočky špiny a napokon príde na rad HEPA filter.

Odborníkmi uznávaný HEPA filter, je perfektný hlavne pre ľudí alergických na roztoče z domáceho prachu. Bol vyvinutý pre účely modernej medicíny a dokáže zachytiť tie najmenšie čiastočky prachu a nečistôt (pele vyvolávajúce alergie, baktérie, spóry plesní, výkaly roztočov).
Nižšie náklady pri užívaní tohto vysávača umožňuje vodný filter, takže nepotrebujete používať vrecká. Nasávané nečistoty sa už viac nedostávajú do ovzdušia a nepotrebujete kupovať žiadne drahé filtre, keďže tým najdôležitejším je v tomto prípade práve obyčajná voda.

Ocenia ho nielen už spomínaní alergici, ale určite aj rodičia, keďže dokážu používaním vysávača Kärcher DS 5.800 zabezpečiť svojim ratolestiam čistejší vzduch už o 99,9% baktérií.

Vysávač si môžete zakúpiť v našej kamennej predajni v Námestove alebo v internetovom obchode tu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára